Transformácia vedomia je zmena vedomia a uvedomenia si seba samého.  Každý človek smeruje v svojom živote k tejto zmene. Záleží len od viacerých faktorov, ktoré ovplyvňujú našu cestu v aktuálnej inkarnácií, v aktuálnom vtelení.

Najdôležitejším faktorom zmeny je znižovanie odporov. Odpor je vlastne neprijatie všetkého,  také aké je. V pokore prestávame tvoriť odpory a tým prichádzame ku slobode. Sloboda je zdravie, hojnosť a ľahkosť bytia.
Ako môžeme v praktickom živote dôjsť ku slobode?

  1. Prevzatie zodpovednosti a kontrolu za svoje zdravie
  2. Cítiť silný dôvod prečo žiť
  3. Radikálne zmeniť stravu
  4. Vyživovať telo doplnkovou výživou
  5. Dôraz na psychohygienu
  6. Prehĺbenie duchovného napojenia
  7. Sebadôvera a podpora intuície
  8. Prijatie pomoci od okolia – pokora
  9. Nasledovanie intuície

Sila zámeru.

Ak venujeme pozornosť naším myšlienkam, pocitom, emóciám a našim presvedčeniam vytvárame a  vysielame do vesmíru, do univerza, k bohu náš zámer.  Ak sme doteraz mali negatívne myslenie to znamená, že náš zámer bol negatívny a ten sme vysielali. Ak sme mysleli na to, aký sme chorí, tak sme aj boli chorí.  Preto je veľmi dôležité zmeniť zámer a myslenie na to čo chceme. Pretože na čo myslíme, to následne cítime v tele.

Vesmír neplní prosby ale pocity.

       Neplnia sa nám prosby, toho čo chceme. Plní sa nám, len to čo cítime, žijeme a ako premýšľame. V praxi to vyzerá presne takto:

Keď premýšľame,  ako sme veľmi chorí, nešťastní a ubolení, následne sa začneme tak cítiť. V tú chvíľu nám to aj okolie potvrdí. Potvrdzujú to prístroje, ktoré namerajú vysoké hodnoty zdravotného problému. Dostaneme nálepku choroby. Postupne sa už len utvrdzujeme, že sme chorí.  Vôbec si to nemusíme uvedomovať, pracuje naše podvedomie. Choroba rastie pretože, vesmír nám plní naše želania podľa toho, aké máme  pocity a myšlienky. Funguje to okamžite a v tkz. začarovanom kruhu. Vesmír neplní afirmácie, čo chceme ale plní nám naše pocity a to čo žijeme. Keď sa cítim chudobný, tak nám vesmír posiela chudobu.

Mozog je vysielač aj prímač je to taký prevodník informácií.

Informácie do mozgu len prichádzajú a mozog ich zachytí a prevedie ako vysielač. Vytvorí hologram našej reality.  V mozgu si nedržíme myšlienky. Mozgom len prechádzajú.

Napr. ak si predstavujeme a myslíme na cvičenie. Ako posilňujeme určitú partiu tela. Následne príde k zväčšeniu a spevneniu o 15%. Pri skutočnom posilňovaní dochádza o nárast hmoty o 30%.  

Ako teda vyzdravieť?

Ako byť úspešný?

Ako zažívať hojnosť?

Ak chcete aby váš vysielač aj príjmač  vytvoril hologram, pozitívnu realitu postupujte podľa uvedených krokov. Je potrebné zmeniť zámer.

  1. Vytvoriť si v mysli „Projekt ZDRAVIE A FINANČNÁ SLOBODA – HOJNOSŤ“
  2. Popíšte na papier aká je vaša súčasná situácia – predstavte a popíšte obraz bolesti
  3. Prepíšte situáciu na situáciu akú chcete
  4. Projekcia –  prežívajte a preciťujte to čo chcete

Možné chyby:

  • Chýba obraz, sú len myšlienky a slová
  • Projekt nie je konkrétny, detailný
  • Chýba prítomný čas, prežívanie sa deje v budúcnosti
  • Nedošlo k transformácií starej reality – nedostatočný prepis
  • Nedodržiavanie pravidiel (názov, popis a obraz)

         Transformácia života alebo zmena prichádza vždy v ľahkosti. Každý človek týmto procesom počas svojho života prejde. Nedá sa to tlačiť, naučiť ani nijako ovplyvniť. Jediné, čo môže každý človek urobiť, je žiť život v radosti a znižovať odpory. To znamená:

  1.  Pochopiť v prítomnosti, čo sa mi deje.
  2. Bez emocionálneho náboja prijať všetko,  také aké je.  Prijať všetky situácie.
  3. Následne všetko, čo som uvidel, zažil a o čom som sa presvedčil, tak sa toho potrebujem pustiť.

Pretože ZMENA je tá najväčšia zákonitosť tohto vesmíru. Je to vlastne TRANSFORMÁCIA VEDOMIA.