Začať cestu k zdravšiemu stravovaniu sa môže zdať ako výzva, ale verím, že s pravým prístupom a informáciami môže byť táto cesta pútavá a v konečnom dôsledku veľmi obohacujúca!
V svojom nielen profesnom živote som svedkom neuveriteľných premien, ktoré sa odohrajú, keď ľudia objavia krásu zdravého životného štýlu. Zmenia svoje presvedčenia oslobodia sa od predstudkov a bludov o zdravej strave. Poďme teda spolu na túto vzrušujúcu cestu a ja vám ukážem, ako môže byť jednoduché urobiť prvý krok.

1. Prvým krokom na ceste k zdravšiemu stravovaniu je začať výberom potravín, ktoré sú vo svojej najčistejšej forme.
Ovocie, zelenina, celozrnné výrobky, chudé bielkoviny a zdravé tuky – to sú stavebné kamene vašej novej stravy. A viete čo?
Okrem toho, že sú nekonečne dobre chutné, ponúkajú aj obrovský spekter výživových hodnôt a benefitov pre vaše telo. Nebojte sa experimentovať a objavovať nové chutné kombinácie. A ako vravím, v poradenskej praxi, vždy existuje chutný spôsob, ako si pochutnať na tých najzdravších kúskoch prírody.

2. Druhý krok spočíva v osvojení si nových zvykov a návykov, dopriať si a povedať si  „Mám čas“.
Áno, celé to hľadanie a príprava zdravých jedál vyžaduje trochu viac času a organizáciu, ale verím, že každé sekundy vynaložené na tento proces vám prinesú obrovskú hodnotu. A nemusíte sa obávať, že by to mal byť obrovský časový záväzok. S trochou plánovania a pripravenosti dokážete rýchlo vytvoriť delikátne, živinami bohaté pokrmy pre seba a svoju rodinu. Je to ako čarovný trik pre váš životný štýl!

3. Tretí krok je ROZHODNUTIE  nájsť radosť v každom súste.
Jedlo je viac ako len o výžive. Je to skúsenosť, ktorá by mala rozveseliť vašu dušu rovnako, ako váš žalúdok. Učenie sa, ako si vychutnať prírodné chute bez nadmerného množstva pridaných cukrov a tukov, môže byť úžasným objavom. Je to cesta, ktorá vedie nielen k lepšiemu zdraviu, ale aj k väčšej vnútornej harmónii a pokoju.

Teraz, keď sme spolu prešli základné kroky na ceste k zdravšej strave, je čas vybrať sa na túto vzrušujúcu cestu. Pamätajte, že každý má svoje vlastné tempo a energiu. Každý človek je iný, má iné telo, dušu a hlavne zvyky, návyky a presvedčenia s ktorými treba pracovať. Začiatočné kroky môžu byť malé, ale každý krok vpred je vítaným a dôležitým pokrokom.

Moja životná cesta, ktorá môže byť pre vás inšpiráciou a zárukou, že to funguje a som tu aby som  vás v tomto procese podporila na každom vašom kroku.

Nezabudnite, zdravie je cesta aj cieľ. A každý nový deň nám dáva príležitosť urobiť lepšiu voľbu pre naše telo a myseľ.

Tak čo, ste pripravení urobiť tento prvý krok so mnou?

Objednávam sa na konzultáciu – ZDARMA