❓ Vedeli ste, že ak chceme byť zdraví treba brať do úvahy aj naše duchovné zdravie 🍀

👉 Náročné obdobie posledných dvoch rokov, ktorému sme všetci čelili a každý si ho prešiel svojim vlastným spôsobom. Najlepšie ako vedel. U niekoho sa to prejavilo ako zdravotné problémy na fyzickej úrovni, problémy psychické na mentálnej úrovni alebo jednoducho rany na duši, ktoré vyšli na povrch.

👉 Nedostatočné fyzické zdravie celej populácie sa prejavilo na psychickej úrovni ako depresie, smútky, rôzne pocity hnevu, opustenia. Toto je prejavom a dôsledkom ako duchovná toxicita.

👉 Obdobie „temnej stránky času, kde človek príjmal informácie z jedného zdroja, kde prevažovalo len trápenie, strachy o život, smútok z nedostatku svetla“. Prestali sme dôverovať vlastnej intuícií a prepadali sme s do vlastnej tmy.

🦉 Keď chceme hovoriť o zdraví, je potrebné zdôrazniť dôležitosť nielen o fyzickej liečbe ale aj duchovnej liečbe a to formou detoxu 🦉

Som si istá, že mnohí z nás si siahli na miesta vlastnej temnoty, kde sa nemôžeme sústrediť a pociťujeme beznádej. Toto je duchovná toxicita a bohužiaľ je to realita v našom svete 🦉

👉 Veci ako negativita, sebakritika, kritika druhých, nezdravé vzťahy a mnohé ďalšieho znečisťujú našu myseľ, telo a ducha. Veľa z nás v tomto náročnom období prežívalo oddeliteľnosť od vlastnej podstaty a stratilo alebo nepociťovalo vieru ale len nadmerný stres. Čo spôsobilo duchovnú toxicitu.

👉 Toto všetko nás priviedlo k chorobám na všetkých úrovniach. Je veľmi dôležité tieto toxíny odstrániť a nedovoliť aby ovplyvňovali náš život a naše telo, čo môže ovplyvniť každý aspekt nášho života.

👉 Keďže stav nášho fyzického zdravia je výrazne ovplyvnený naším duchovným zdravím a naopak. Je dôležité pochopiť, že negatívne myšlienky a stres narúšajú náš hormonálny systém a oslabujú náš imunitný systém.

🌿 Niekedy je veľmi ťažké vyhnúť sa toxickým ľuďom a životným situáciám. Preto je potrebné našu detoxikačnú cestu podporiť na oboch úrovniach na fyzickej aj duchovnej.

🌿 Ľudia, ktorými sa obklopujeme, ovplyvňujú našu osobnosť a činy. Neobklopujme sa chaosom, klebetami a negatívnym myslením.

🌿 Urobme čokoľvek, aby sme sa duchovne detoxikovali, aby sme mohli žiť svoj najlepší život.

😍😍 Pretože si zaslúžime byť tými najlepšími a

žiť svoj najlepší život! 😍😍

Jedna z ciest ako detoxikovať:

https://therootbrands.com/centrum